میتوانم خیانت همسرم را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۰ #65495141

من زنم به مدت ۶ ماه رفته خونه پدرش میتوانم با درخواست پزشک قانونی اثبات کنم در این ۶ ماه رابطه نامشروع داشته است و درخواست پرینت گوشی و واتساپ و پیام بدم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراجع قضایی نمیتوانند اقدام به تحصیل دلیل نمایند لذا اقدام قانونی شما نتیجه ای نخواهد داشت .

در صورتی که فاقد دلایل اثباتی باشید و بخواهید صرفا بر اساس ظن خود اقدام به طرح شکایت نمایید، راه به جایی نخواهید برد و دادسرا همسرتان را به پزشکی قانونی نخواهد فرستاد.

سلام
می توانید شکایت کنید بابت روابط نامشروع ، ولی باید دلایل محکمی داشته باشید
اثبات جرم رابطه نامشروع به سختی ممکن است .
هیچ کس از نظر قانون مجرم شناخته نمی شود مگر این که جرم او در دادگاه ثابت گردد

برای طرح دعوای رابطه نامشروع در بدو امر باید ادله و مستنداتی در دست داشته باشید

سلام چنانچه مدرکی داریدمیتوانیدعلیه نامبرده به اتهام رابطه اعلام شکایت کنید

باسلام درصورتی که مدارک و مستندات محکمی مبنی بر رابطه نامشروع داشته باشید مبتوانید برعلیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید و درخواست اخذ پرینت از شماره تلفن همسرتان را به دادیار یا بازپرس ارایه نمایید