طی تبانی این دو فروشنده اول و دوم با هم به نظر شما رای دادگاه طبق حکم قبلی صادر می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #65409771

سلام، بنده سه دانگ از شش دانگ یک قطعه زمین زراعی طبق مبایعه نامه و طبق حکم قطعی تجدید نظر از فروشنده خریداری کردم که طی شکایت الزام به تنظیم سند این آقا نسبت به فروشنده اول بابت الزام به تنظیم سند، فروشنده اول محکوم به الزام به تنظیم سند سه دانگ مشاع از شش دانگ شده حالا فروشنده دوم طبق حکم و مبایعه نامه ملک را فروخته به من، بعدا طی تبانی این دو فروشنده با هم مدعی شدند که حکم دادگاه اشتباه است و دادگاه باید به ۱۰۰۰متر متر مربع رای می داد نه به سه دانگ در صورتی که در مبایعه نامه اول سه دانگ قید شده و فروشنده اول در دادگاه اقرار به فروش ملک کرده و محکومیت یافته اما بعدا طی تبانی این دو فروشنده اول و دوم باهم به نظر شما رای دادگاه طبق حکم قبلی صادر می شود؟ ثانیا بنده طبق مفاد مبایعه نامه که در آن فروشنده دوم اجازه تصرف ملک را داده می توانم ملک را تصرف کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکمم شما قطعی شود اجرا میشود

سلام
در صورتیکه حکم قطعی شود به مرحله اجرا خواهید رسید.

با سلام احکام مراجع قضایی، زمانی قابلیت اجرا را دارند که قطعیت یافته باشند. دایره اجرای احکام دادگستری نیز مرجع ذیصلاح برای این امر می باشد.