انتقال ملک با اعتراض ثالث به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #65402766

سلام ارادت
پدرم زنی داشت که منو خواهرانم را بزرگ کرد و ۲۰ سال همسر پدرم بود دائما شاهد بودیم با خواهرها که زن پدر مهمانیهای مختلط میگرفت در خانه پدرم و دوست پسر هم داشت اما منو خواهرهام کوچک بودیم من میترسیدم از زنه چون ماهارو از کودکی تنبیه بدنی کرده بود و من اکثرا با پدرم بودم تا اینکه سال ۸۶ پدرم فکر میکرد پیر شده خونه خودشو زد به نام خانمه و یک وکالت بلاعزل فروش هم گرفت سال
۹۳ که داشتن از هم جدا مشدند پدرم با وکالتنامه ملک را زد به نام بنده
اکنون بعد از طلاق زن رفته شکایت کرده که چون وکیل بوده پدرم باید پول فروش خونرو به ارزش روز بده در صورتی که در سند من ۱۴/۵ میلیون قیمت ملک زده شده و دادگاه هم رای به نفع زن پدرم داده
آیا اون خانم پول داده بود بابت سندی که پدرم به نامش کرد که حالا بتواند شکایت کند
آیا من میتوانم ورود ثالث بزنم و اعتراض کنم
آیا میشود روی این موضوع که خانم پدرم بابت این ملک پولی نداده مانور بدهم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ارتباطی با شما ندارد و این پول را بایستی پدر شما بدهد و نسبت به ملک نمیتوانند اقدامی نمایند .
پدرتان بایستی اعتراض به حکم نمایند . و شما بعنوان مطلع میتوانید وارد شوید .
بهتر است وکیل اخذ نمایید .