آیا امکان آن وجود دارد شخص طلبکار توقیف اموال همسر من را تقاضا کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #65349689

سلام خسته نباشید
مقدار بالایی بر فرض مثال بدهکار هستم آیا امکان آن وجود دارد شخص طلبکار توقیف اموال همسر من را بزند که خانه به نام همسرم هست نه به نام من.
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان ندارد . مگر اینکه ادعا و اثبات کند که به جهت فرار از دین انتقال صوری اموال را داده باشید .

طلبکار صرفا می تواند اموال بدهکار را توقیف کند و نمی تواند اموال همسر شما را توقیف نماید مگر اینکه اثبات نماید اموال مزبور به موجب معامله صوری منتقل شده باشد

نخیر از اموال همسرتان نمی تواند استیفای طلب کند

درود بر شما، خیر، چنانچه اموالی به نام شخص بدهکار باشد قابل توقیف خواهد بود، نه دیگری.

طلبکار صرفا اموال شما را می تواند توقیف نماید و بدهکار خود باید پاسخگوی طلبکار باشد و وی نمی تواند نسبت به اموال همسر شما اقدامی نماید.

مسولیت پرداخت بدهی با خود شخص است نه شما و اموال متعلق به شما

توقیف امول متعلق به فردی غیر از مدیون امکانپذیر نیست .