درخواست برابر اصل نمودن مدارک چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۱۲۱ #65322967

سلام چگونه میشود از مدارکی که به دادگاه دادهایم را از دادگاه تقاضا و ان را برابر اصل کنیم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی و با در دست داشتن اصل و کپی سند برابر با اصل انجام می شود

با سلام
از دفتر شعبه بخواهید،با تایید قاضی این امر میسر میگردد

سلام با تقدیم در خواست از شعبه میتوانید این امر را انجام دهید.

با سلام و احترام
اگر اصل مدارک نزد شما هست آن ها را در دفتر اسناد رسمی ممهور به مهر برابر اصل کنید
و اگر در دادگاه است درخواست خود را به دفتر شعبه جهت این امر دهید.
موفق باشید.

با توجه به اینکه اصل مدارک نزد شما می باشد و دادگاه ضمیمه مدارک اصلی را در پرونده انجام نمی دهد میتوانید از طریق دادگاه یا دفاتر ثبت اسناد اقدام به برابر اصل نمودن نمایید

با سلام،چنانچه اصل مدارک دراختیار خودتان است با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی کپی بزابز با اصل اخذ نمایید. در صورت لزوم از کپی مدارک در پرونده میتوانید به شعبه درخواست داده و اخذ نمایید

اگر اصل مدارک نزد شما می باشد نیازی به مراجعه به دادگاه نمی باشد از طریق دفتراسنادرسمی اقدام نمایید.