شکایت بعنوان مزاحم تلفنی یا تلگرامی چه زمانی احضاریه اش به دستم میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #65309790

با سلام اگه کسی بعنوان مزاحم تلفنی یا تلگرامی شکایت کنه چه مدت طول میکشه احضاریه بیاد؟
فقط شمارمو داشته باشن مشخصاتمو ندارن؟
با نداشتن مشخصات کجا میتونن شکایت کنن؟
سامانه ثنام عضو نیستم آدرسی از منم ندارن اگه احضاریه بیاد به چه آدرسی میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق استعلام از مخابرات به آدرس مندرج در پرونده مالک خط اخطاریه ارسال می گردد

ملاک رسیدگی خط می باشد خط موبایل یا تلفن به نام هر کسی که باشد او احضار شده و بازجویی انجام میشو د

موعدخاصی نداره بسته به عوامل زیادی ازجمله سرعت در رسیدگی اون شعبه .سرعت عمل کارکنان اداری زمان ارجاع اول ماه باشه یا آخرماه ومسائلی ازاین دست

سلام پس از استعلام شماره به نشانی که جهت ثبت شماره اعلام شده احضار ارسال خواهد شد

سلام
اگر فقط شماره شما را داشته باشند از مخابرات استعلام می کنند مخابرات نام مالک خط و آدرس او را به دادگاه می دهد و همان آدرس ملاک رسیدگی خواهد بود.