از خدمت فرار نموده ام؛ می‌خوام بدونم میتونم استخدام نظام بشوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #65286420

سلام خسته نباشید من حدود دوسال هست از خدمت خود به دلیل مشکلات مجبور به فرار شدم الان میخوام برم و می‌خوام بدونم میتونم استخدام نظام بشوم چون خیلی علاقه دارم اگر میشه کمک بکنید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظورتان اشتغال در نیروهای مسلح است اول باید خدمت و اضافه کرد آن را طی کنید و بعد طی گزینش هم این سابقه نمره منفی به حساب میاد

درود بر شما، شما جرم فرار از خدمت انجام داده‌اید، پیش از هر اقدامی بایستی این موضوع تعیین تکلیف شود تا بتوانید اقدام به استخدام نمایید، خصوص این اقدام ممکن است در مراحل بعد جهت استخدام در نیروهای مسلح از طرف بازرسی یا حفاظت منجر به عدم پذیرش شما شود.

درود
ابتدا باید تکلیف غیبت شما مشخص شود و استخدام نظام بستگی به آیین نامه مربوط به نظام مربوطه دارد و همچنین نظر گزینش مهم است.

درود :بدون انجام خدمت سربازی نمی توان استخدام شد اما چون شما غیبت داشته اید بهتر است ابتدا خود را معرفی یا دفترچه خدمت را ارسال کنید و در حین خدمت میتوانید برای استخدام در نیروی نظامی مورد علاقه اتان اقدام کنید در صورت استخدام بقیه خدمت سربازیتان جز سابقه خدمت رسمی اتان محسوب میشود

فرار از خدمت جرم بوده و مجازاتی نظیر حبس،جزای نقدی و اضافه خدمت دارد،جلوتر از هرچیزی ابتدا تکلیف نظام وظیفه و غیبت خود را مشخص کنید!!!!

نخیر
ابتدا باید تکلیف غیبت خود را روشن کنید

نه خیر اولا شما مجرم فراراخدمت هستین وتا خودرا معرفی ننمایی چون جرمی مستمر هست فراری هستین وبدون پایان خدمت درهیچ جا امکان استخدام نیست