رابطه با زن شوهر دار در صورت ندانستن اینکه شوهر دارد، چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۸۰ #65239638

سلام خسته نباشید من دوسال با یه خانمی در ارتباط بودم که این دوسال با هم دوست بودیم اما خیلی از دوستانم بهم میگفتن که این شوهر داره من خودم شک کرده بودم اما این خانوم فقط انکار میکرد حتی تا جایی که شناسنامه فامیلشونوو نشونم داد و میگفت که من مجرد هستم و اون بچه ۲ ساله ای که داشتن میگفت خواهرم هستن و دوسال با یه اسم دیگ صداش میکردم حتی اما بعد دوسال فهمیدم که شوهر داره حتی با مادر دختر صحبت کردم من بیخیال این داستان شدم اما این دختر همش پیام میدادن حتی خطمو عوض کردم بازم بیخیال نمیشدن انقد این قضیه کش پیدا کرد که شوهرش به من زنگ زدن و منو تهدید کردن و فحاشی کردن اما من فقط گفتم نمیدونستم خانوم شما هست و یا اصلا شوهر داره حتی من با این خانوم قبل از اینکه بدونم شوهر داره رابطه هم داشتم اما بعد از اینکه فهمیدم دیگ این کارو نکردم الان خواستم بدونم من مجرم هستم یا نه و اگر هستم چه جرمی دارم شوهر اون خانومم منو به دادگاه تهدید کردن که چرا شما وارد خونه ی من شدید و با زن شوهر دار رابطه داشتید اما من هرچی میگفتم که نمیدونستم و دوسال خانوم شما منو گول زده باور نمیکردن و فقط تهدید میکردن

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:در صورتی که شما مجرد باشید ،ودر دادگاه به اثبات برسد مجازات شما شلاق می باشد،ولی درمورد خانمی که با او ارتباط داشتین درصورت اثبات در دادگاه وهمچنین دارا بودن شرایط احسان به اعدام محکوم می شود.

شما بدوابایدجهل خودرادرمورد عدم متاهل بودن رااثبات نمایید

درود
اگر رابطه جنسی داشته باشید برای شما شلاق حد و برای زن در صورت داشتن شرایط احصان اعدام دارد.

مجازات مجرد شلاق
و زنای محصنه زن زناکار رجم و یا اعدام است

با سلام و احترام رابطه ی شما نامشروع بوده و حکم رابطه نامشروع با زن شوهر دار یا به عبارتی مجازات زنای غیرمحصنه صد ضربه شلاق برای شما و برای زن محصنه اعدام خواهد بود.

باسلام درصورت اثبات رابطه نامشروع ممکن است به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شوید.امادرصورتی که اقرار به زنا نمایید واثبات گردد شما به ۱۰۰ ضربه شلاق و زانیه به مجازات اعدام یا رجم محکوم خواهد شد.

مجازات زنای شما ک مجرد هستید با زن شوهر دار شلاق می باشد.