کارت بانکیم هک شده و ازش سو استفاده شده، اگه برم منو جلب می کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #65224428

برج هفت سال پیش در موقع یک فعالیت اینترنتی کارت بنده هک شد و من فک می کردم که حسابم رو فقط خالی می کنن و نمیدونستم میشه ارش سو استفاده کرد بعد اتفاق ناگواری افتاد که من وقت نکردم به بانک مراجعه و کارتمو عوض کنم بعد که به بانک مراجعه کردم و کارتمو عوض کردم شخصی با من تماس گرفت و گفت از حسابشون پول برداشتم و کلی بدبیراه گفتن و من را پلیس فتا تماس گرفتم که گفتن برم شکایت و من شکایت کردم و پرینت حسابم رو بردم برای بازپرسی و چن روز بعد پلیس فتا شهرمون تماس گرفتن و گفتن برم اونجا و گفتن اظهاراتم رو دوباره بنویسم و امضا و اثر انگشت بزنم و گفتن اگه از شهر دیگه منو خواستن نرم و بگم با پلیس فتا شهر ما مکاتبه کنن پریروز از قزوین با من تماس گرفتن که یا برم اونجا یا برم شعبه ۱۳دادیاری شهر خودمون و گفتن قبلا به من ابلاغ شده و نرفتم حکم جلب منو گرفتن من بعدش رفتم کافی نت و چک کردم دیدم بله ابلاغ کردن و من ندیدم حالا من باید چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظرف مهلت مشخص شده به شعبه مراجعه کنید اگر در فرصت مراجعه نکردی اکنون مراجعه وبگو متوجه نشده ام والی جلب خواهی شد هکر باید به سزای اعمالش برسد