برای برگشت مهریه کاری میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #65196386

همسرم به زور ازم خواست مهریه ام رو ببخشم و گفت در قبالش دو دانگ زمین به نامم میزنه ولی مهریه را بخشیدم و هیچ کاری برام نکرده.الان هم میگه برو طلاق بگیر.

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مهریه خود را هبه کرده اید میتوانید طی تنظیم دادخواستی از هبه رجوع کنید در غیر اینصورت باتوجه توافق صورت گرفته در مصالحه یا ابرا دیگر نمی توانید مهریه خود را مطالبه نمایید

سلام به چه صورت مهریه را بخشیدید ؟ برگ دستنویس یا سند رسمی و از طریق دفاتر اسناد رسمی ؟
برای پاسخ به این سوال نیاز هست تا متن مورد نظر بررسی شود . بذل مهر یا ابراء مهر هر کدام احکام مربوط به خودشون را دارند

با سلام..
در صورتیکه طی صلح نامه ای مهریه خود را مصالحه و یا آن را ابراء (گذشت ازمال خود به اختیار) نموده اید، بعد از بری نمودن، امکان رجوع وجود نداشته و دیگر نمی تواتید ادعایی در اینخصوص بنمایید..
ولی اگر مهریه خود را هبه (بدل و بخشش) نموده باشید، در اینصورت تحت شرایطی می توانید از بخشش خود رجوع نموده و آن را مطالبه نمائید..
پیشنهاد می گردد توافق فیمابین را به یک مشاوره حقوقی و یا وکیل ارسال تا مورد بررسی واقع گردد..
موفق باشید..

در صورتی که مهریه را بذل نموده باشید می توانید از بذل رجوع کنید

سلام . اگر در قالب صلح یا ابرا مهریه را بخشیده باشید امکان رجوع وجود ندارد در هبه امکان رجوع دارد آن هم تحت شرایطی .. حتما سندی که مهریه را در قالب آن بخشیدید برای یک وکیل ارسال و راهنمایی بگیرید

میتوانید دادخواست رجوع از هبه طرح کنید

بذل مهریه انجام شده قابل ابطال و اعاده به وضع سابق نمیباشد