پرونده مختومه می شود یا باز می ماند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #65032887

با سلام اگر فردی بابت گرفتن مهریه دادخواست داده باشد و بعلت نداشتن ضامن نتواند به ادامه مراحل شکایتش بپردازد ایا پرونده او در دادسرا همچنان باز می ماند تا هرزمان که بتواند ضامن معرفی کند یا پرونده مختومه می شود؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در نظر داشته باشید که مهریه در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد و نیز می توانید از طریق اجرای ثبت نیز جهت دریافت آن اقدام کرده که آسان تر و سریع تر خواهد بود؛ اگر منظور شما ضامن در مرحله ی اجرا می باشد هر زمانی که ضامن دهید امکان اجرای رای‌ خواهد بود؛ آرزوی کامیابی.

رای صادره دارای اعتبار بوده و فقط اجرای آن منوط به معرفی تامین و ضامن مناسب خواهد بود . شما میتوانید هر زمان که امکان معرفی ضامن را داشتید درخواست اجرا را مطرح کنید .

مختومه یعنی پایان رسیدگی ونتیجه آن پرونده بی شک تا تمام شدن پرونده می بایست صبرنمود حال بااین وجود می بایست تقاضای مختومه را بخواهد درغیراینصورت تشریفات قانونی ومراحل آن باید طی شود

با سلام
پرونده را باید خود شما مختومه اعلام کنید یعنی تا زمانی که رایی صادر نشده مختومه نمیشود وهر موقع بخواهید می توانید مراجعه کنید وادامه ی دعوا را پی گیری کنید