آیا میتوان از شخصی دو بار شکایت نمود با یک موضوع واحد در دو شهر مختلف ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۷ #65026577

با سلام و روز به خیر؛ اگر امکان پذیر نیست با انصراف از یکی از شکایت ها میتوان شکایت دیگر را در شهر وقوع جرم پیگیری نمود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با شرایطی امکان پذیر است

خیر امکان ندارد ، ،ولی اگر این جرم در دو شهر اتفاق افتاده باشد دادگاهی که متهم در انجا دستگیر شده صالح به رسیدگی است و دو پرونده در ان دادگاه رسیدگی میشود .

سلام و درود
نمیتوان دوجا شکایت کرد، اگر شما ساکن اصفهان هستید و شخص متهم تهران است باید شکایت را در محل وقوع جرم تهران یا اصفهان یا هر شهر دیگر مطرح کنید و در صورت عدم وقوع جرم در شهر محل اقامت متهم، نیابت قضایی برای تحقیقات به شهر محل اقامت متهم داده میشود تا از وی بازجویی و صورتجلسات بازجویی به شهر محل وقوع جرم ارسال شود.
شکایت درشهری که جرم واقع نشده است را پس بگیرید با این توضیح که محل وقوع شهر دیگر است که رضایت تلقی نشود و باعث سواستفاده متهم نشود.