ایراد عدم‌ صلاحیت محلی شورای حل اختلاف در دعوی ممانعت از حق

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۴ #65017481

سلام و وقت بخیر، بنده از صاحب‌خانه‌ام به جرم «ممانعت از حق» ورود به منزل شکایت کیفری کردم. پرونده به شورای حل اختلافی که در چند قدمی‌ محل ارتکاب جرم (که محل سکونت بنده و صاحب‌خانه نیز هست) ارجاع نشده، بلکه به شورایی که خارج از منطقه‌ی سکونت ماست،‌‌ ارجاع شده است. آن شورا بنده را برای جلسه‌ی رسیدگی احضار کرده. اگر قبل از این‌که جلسه تشکیل شود، طی لایحه‌ای به «ایراد عدم‌صلاحیت محلی شورا» بپردازم، آیا این ایراد وارد می‌باشد؟ آیا شورای مزبور، بدون تشکیل جلسه، پرونده را به شورای واجد صلاحیت محلی ارجاع خواهد داد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شورای حل اختلاف صرفا از باب صلح و سازش به پرونده رسیدگی می کند ، بهتر است در مرحله دادسرا ایراد را مطرح کنید.

سلام
خیر. صلاحیت شوراها صرفا صلح و سازش است . اگر قصد سازش ندارید ، اعلام می کنید و پرونده به دادسرا ارسال می شود.

سلام
بله میتونین ایراد عدم صلاحیت بگیرین ولی به نفع شما نیست، یا در شورا به توافق می رسین و سازش می کنین که نتیجه حاصل میشه یا امکان سازش نیست شورا میفرسته دادگاه یعنی شورا نمیتونه در این مورد رای بده... ایراد شما فقط زمان شما را تلف می کنه... اگه طرف دعوای شما چنین ایرادی طرح نکرد،شما هم طرح نکنین

با سلام
صلاحیت شورا صرفا راجع به صلح و سازش است. بهتر است از این اقدام که موجب اطاله دادرسی می شود خودداری نمایید، زمانی که پرونده به دادسرا ارجاع شد در صورت عدم صلاحیت اعتراض کنید.

با سلام با توجه به صلاحیت محلی شما می توانید ایراد کنید و شورا طبق قانون می بایست از رسیدگی خودداری و پرونده به مرجع صالح ارجاع گردد

سلام اقدام شما موجب اطاله دادرسی خواهد شد طی لایحه ای به شورا عدم سازش خود را اعلام و تقاضای ارجاع پرونده به دادسرا جهت رسیدگی را بنمایید

سلام
شورا فقط حق صلح و سازش دارد ولی ایراد شما با توجه به متن سوال وارد است