آیا بانک می تواند بدهی بانک دیگری مربوط به خانه بدهکار خود را پرداخت کرده و خانه را بابت بدهی خود بردارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #64965623

ایا بانک تجارت می تواند بدهی بانک مسکن مربوط به خانه بدهکار خود را به بانک مسکن پرداخت کرده و خانه را بابت بدهی بدهکار خود بردارد؟ این در حالی است که تنها ۳ دنگ از خانه به نام بدهکار است. و تسهیلات بانک مسکن هم تماما به نام مالک دیگری است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی میتواند درخواست کند از طریق مزایده بفروش برساند و طلبش را مطالبه کند

سلام
با توجه به سوال بانک تجارت از کسی طلبکار است ولی مال کسی که به بانک تجارت بدهکار می باشد در رهن بانک مسکن است طبق قانون بانک تجارت میتواند بدهی بانک مسکن را که بابت آن سند رهن میباشد بپردازد و مال را از طریق مزایده بفروشد
در این صورت هم طلب خود را بر می دارد و هم آنچه را که به بانک مسکن پرداخت کرده است

محکوم له ،می تواند مبلغ وام را پرداخت کرده و سپس نسبت به وصول طلب خود اقدام نمایید. ولی خیلی بعید است که بانک تجارت چنین اقدامی انجام دهد.