چگونگی الزام به سند ملک را توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۰ #64949853

سلام من در برج یازده سال نود هفت یک باب ملک تجاری خریداری کردم فروشنده در مبایعه نامه مکتوب شده برج سه سال نود هشت اقدام به انتقال سند کند ولیکن به ازای هر روز دیر کرد صد هزار تومان بدهد تا کنون اقدام به انتقال سند نکرده و متوجه شدم که ملک مذکور (خانه و سه باب مغازه دیگر که یک سند داشته ) در رهن بانک است من حالا باید با متن و دادخواستی میتوانم شکایت کرده که سریعتر اقدام شود و همچنین فروشنده از التزام به سند فرار نکرده مرسی از گروه حقوقی

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ملک مذکور در رهن می باشد امکان انتقال سند وجود ندارد.

می توانید با توجه به اینکه مدعی هستید از رهن ملک اطلاعی نداشته اید می توانید شکایت کیفری هم در این خصوص مطرح نمایید..

در خصوص دادخواست حقوقی باید دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند انتقال مطرح نمایید.

با سلام
شما میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به تنظیم سند نمایید و در صورت عدم پاسخگویی میتوانید از طریق دادگاه صالح اقدام نمایید