واریز پول به حساب زن شوهردار چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۶۴۴ #64922831

سلام من یک خانم را توی خیابان سوار کردم و ایشان گفتند که مستاجر هستند و صاحبخانه دارد اساسشان را همان روز بیرون میریزند و من هم مبلغ۴۰۰ تومن به حساب صاحبخانه واریز کردم و این خانم را دیگر ندیدم تا دو روز بعد درخواست ملاقات کرد و شوهرش تماس گرفت که این زن من با شما رابطه دارد در صورتی که من اون خانم را دیگه ندیدم و گفتم بشرطی سر قرار می آیم که طلاقنامه داشته باشید .حالا اگر شوهرش شکایت کند چکنم؟ضمنا خانم همان روز شماره صاحبخونه رو بمن دادم و من باهاش صحبت کردم و پول رو واریز کردم که بعدا معلوم شد شماره کارت مربوط به خود خانم بوده

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل مزبور فاقد وصف مجرمانه است.

درود صرف پرداخت پول جرمی را ثابت نمی نماید.

صرف واریز پول جرمی را ثابت نمی نماید.

صرف واریز وجه به حساب صاحب خانه، رابطه نامشروعی را ثابت نمی کند و جرم نخواهد بود

سلام
صرف واریز وجه جرم نیست اگر پیامکی بین شما مبنی بر روابط دیگری رد و بدل نشده و صرفا تماس تلفنی می باشد شدیدا موضوع را تکذیب کرده و درخواست رد مال از طریق شعب حقوق بدهید و در هر صورت اگر شرایط به نحوی که توضیح داده شده باشد رابطه نامشروع نیست و در صورت داشتن ادعا از سمت شوهر،ایشون باید اثبات کنند.

با سلام، شما مرتکب جرمی نشدید.

با سلام ، صرف واریز وجه مذکور فاقد وصف مجرمانه است ‌