چجوری باید اقدام کنم برای ابطال معامله بخاطر ربا؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۱۰۳ #64877524

سلام
چند سال قبل معامله ای انجام دادم که در ان مجبور شدم خانه ام را بعنوان مبلغ ربا تخلیه و دو دستی تقدیم کردم به فرد ربا خوار و کلاه هم سرم گذاشتن،

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید ابتدا از باب ربا شکایت مطرح نموده و درصورت صدور رای مبنی بر معامله ربوی اقدام به طرح شکایت ابطال معامله کنید.

با سلام
بایستی اثبات نمایید معامله ربوی میباشد
سپس با اثبات این امر ابطال معامله را خواستار شوید

از طریق دفتر خدمات قضائی شکواییه رباخواری مطرح کنید که در صورت اثبات جرم میتوانید از حکم دادگاه برای ابطال معامله ربوی استفاده کنید.

سلام ابتدا باید باطرح شکایتی اثبات نمایید معامله ربوی بوده است و در نهایت با استناد به رای کیفری، دادخواست اعلام بطلان معامله مطرح نمایید