سررسید قسط مهریه چه وقتی است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۱ #64726394

سلام لطفا دقیق بهم بگید ممنون میشم.من هر شش ماه یکی سکه میگرفتم.شوهرم خودش طلاقم داده و قسط مهریمو تو محضر داد. در ۱/۲/۹۹. الان یک ماه قبل سر رسید سکه تقاضای تعدیل داده قبول کردن و در حکم نوشته هر ۸ ماه یک سکه. حالا موعد سکم شده حکم جدید هنوز قطعی نشده.دادورز اجرای احکام نه جلب میده برا سکم و اینکه میگم اشکال نداره من دو ماه دیگه یعنی هر هشت ماه سکه میام بهم جلب بده میگه قانونی نیست.انگار شش ماهی که انتظار کشیدم هیچ میشه و از تاریخ حکم جدید ۸ ماه رو حساب میکنه و بعد سیزده ماه باید قسط بعدی رو بگیرم آخه کارش قانون یه من زن سرپرست خانوار که شش ماهه هیچی بهم نداده باید هشت ماه دیگم صبر کنم؟داخل حکم اصلا ننوشته از تاریخ صدور رای جدید حساب کنید فقط نوشته ۶ ماه بشه ۸ ماه. توروخدا جواب بدید.ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر حکم جدید تعدیل قطعی شده باشد این رای ملاک است.

با سلام..
طبق قانون، صدور رای جدید در واقع اثر رای قبلی را زایل و از بین می بره..
حال در موضوع فوق محتوای حکم جدید ملاک عمل خواهد بود و معمولا موعد پرداخت اقساط از تاریخ صدور حکم جدید محاسبه و تعیین خواهد می گردد..
موفق باشید..

"با سلام"
تاریخ صدور در رای جدید ملاک اصلی خواهد بود و باید استناد گردد

با سلام
بنا به فرمایش شما و صدور حکم بر تعدیل مهریه از شش ماه به هشت ماه ، لذا اگر اکنون سررسید قسط مهریه باشد لذا بایستی دو ماه دیگر منتظر بمانید تا قسط پرداخت گردد و در صورت عدم پرداخت میتوانید حکم جلب زوج را درخواست کنید

سلام از تاریخ قطعیت رای جدید در خصوص تعدیل اجرا خواهد شد.

از تاریخ صدور رای جدید خواهد بود

بعد از قطعی شدن صدور حکم جدید این حکم اعتبار خواهد داشت و ملاک خواهد بود و اگر شش ماه از آخرین قسط ایشون گذشته شما باید تنها دوماه صبر کنید و ن هشت ماه