آیا مجددا امکان اعتراض برای تشکیل هیات سه نفره وجود داره یا دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۵ #64690262

با سلام
بنده برای محکومیت مالی، اموالی را معرفی کردم که در حوزه قضایی دیگری واقع بود و پس از معرفی اموال، دادگاه نیابت به حوزه دیگه ای در استان تهران داد تا اموال کارشناسی بشه. در اولین ارزیابی مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان کارشناسی شد ولی طی این مدت بخاطر موضوع کرونا تشریفات مزایده به تاخیر افتاد و شش ماه از کارشناسی گذشت و دادگاه اعلام کرد که مدت اعتبار کارشناسی منقضی شده و مجددا باید کارشناسی بشه. دادگاه مجددا نیابت زد به حوزه قضایی که اموال اونجا واقع بود و مجددا کارشناس جدید معرفی کردند ولی این کارشناس اموال را به قیمت فوق العاده کم در حدد هفتاد میلیون ارزیابی کرد. بنده اعتراض کردم و دادگاه کارشناس را برای ادای توضیح احضار کرد ولی کارشناس حاضر نشد و اصلا مراجعه نکرد. و ما هم درخواست هیات سه نفره دادیم و به ما ابلاغ شد که هزینه کارشناسی رو پرداخت کنیم البته توی ابلاغیه مبلغی نوشته نشده بود که ما از شهرستان پرداخت کنیم و مهلت ابلاغیه هم تموم شد چون شرایط مراجعه از شیراز به تهران با این شرایط کرونا با اتوبوس برام فراهم نبود و بلیط هواپیما هم خیلی گرون بود و نتونستم تامین کنم. الان به خلاصه پرونده توی سامانه نگاه کردم دیدم نوشته پرونده به دادگاه قبلی که نیابت زده بود با موضوع ارسال مدارک برگردانده شد. میخواستم بدونم آیا مجددا امکان اعتراض برای تشکیل هیات سه نفره وجود داره یا دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد؟ و آیا چون به این قیمت پایین کارشناسی شده آیا منو جلب میکنن یا حتما باید مزایده انجام بشه و بعد از مزایده منو جلب میکنن؟ چون میخام اگر با این قیمت قراره مزایده انجام بشه خودم توی مزایده بخرمش تا مفت از دست نره. متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که رای مهلت اعتراض داشته باشد بله می‌توانید اعتراض کنید

خیر با توجه به اتمام مهلت اعتراض در موعد مقرر نمی توان اعتراض نمود

خیر با توجه به مهلت اعتراض نمی شود اعتراض نمود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، در صورت وجود مهلت امکان اعتراض وجود داره

با توجه به اتمام مهلت اعتراض به کارشناسی و همینطور عدم پرداخت دستمزد هیات کارشناسی ، ملاک برای برگزاری مزایده همان نظریه آخری است که وجود دارد . تنها راه تجدید کارشناسی این است که با دفع الوقت بتوانید زمینه انقضای فرجه ۶ ماهه را فراهم آورید تا منجر به تجدید کارشناسی گردد .