دست نوشته اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۲ #64599030

سلام خسته نباشید
بنده در یک مغازه تعمیرات موبایل کار میکنم و کار فرما با هزینه خودش منو فرستاد تا دوره تعمیرات ببینم و بعدش بیام و پیشش نصف نصف با هم کار کنیم ولی یه دست نوشته از من گرفت که نوشته شده بابت این کار من باید از فلان مدت تا فلان مدت بدون هیچ چشم داشتی تو مغازش کار کنم و منم متاسفانه انگشت و امضا زدم الان اگر این اقا زیر حرفش بزنه و نصف نصف با من کار نکنه تکلیف من چیه باید پیشش رایگان کار کنم یا میتونم هزینه ای که کرده رو بهش برگردونم یا اصلا اعتبار واقعی داره یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر نوشته ای که طبق موازین شرعی و قانونی تنظیم شده باشد دارای اعتبار قانونی خواهد بود
شما توافق و تعهدی داده اید و بایستی طبق مفاد توافق و تعهدنامه عمل نمایید.

دست نوشته بین شما دارای اعتبار بوده و شما ملزم به ایفای تعهد خود هستید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، بله معتبر است و لازم الاجرا

سلام.طبق ماده ۱۰ قانون مدنی باید به توافق خود پایبند باشید .

اگر شما کارگر ایشان هستید، مطابق قانون کار استحقاق دریافت حق السعی (حقوق) را دارید و توافق بر خلاف آن اعتبار قانونی ندارد.

متاسفانه دست نوشته ای ک امضا کردید ب منزله توافق شماست و معتبر خواهد بود

سلام. شما ملتزم به تعهداتی خواهید بود که طبق نوشته امضا کرده اید