آیا واحد آپارتمانی که در سال ۱۳۸۶ به طریق مبایعه نامه از سوی املاک و تفویض وکالت خریداری شده مشمول ثبت نام و اقدام برای اخذ سند هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #64564160

با سلام و احترام
در خصوص املاک مشمول ثبت نام اخذ سند، شرایطی با ادبیات و اصطلاحات حقوقی از سوی سازمان و ادارات ثبت ذکر شده اند و برای عموم قابل تحلیل و درک نیستند. آیا واحد آپارتمانی که در سال ۱۳۸۶ به طریق مبایعه نامه از سوی مشاورین املاک و تفویض وکالت دفاتر اسناد رسمی (در برگ معاملات نیم برگی ویژه دفاتر رسمی) خریداری شده مشمول ثبت نام و اقدام برای اخذ سند هستند؟ ضمنا علاوه بر مبایعه نامه و برگ تفویض وکالت، یک رونوشت برابر اصل از پروانه ساختمان که ۵ صفحه ای ست از سوی مالک قبلی واحد آپارتمان ارائه و تحویل شده است.
ممنون میشوم اگر که راهنمایی فرمایید/ با سپاس و تشکر فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظور شما از ثبت نام برای اخذ سند همان موضوع تعویض اسناد مالکیت و اخذ سند تک برگی می باشد ، باید از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی و با استناد به وکالتنامه ای که دارید تقاضای تعویض را تنظیم و تکمیل نمایید .