آیا میتوان حضورا به دیوان مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #64502592

سلام.بابت پرونده اداره کارم میخواستم به دیوان عدالت اداری در تهران برم. با توجه به اینکه شهرستانیم صبح باید برسم و سریعا هم برگردم به شهر خودم و در تهران متاسفانه کسی رو ندارم که در خونه اش بمونم. حال سوالم اینه که ایا بایستی از قبل برای مراجعه به شعبه بدوی دیوان از قبل وقت ملاقات بگیرم یا نیاز به تشریفات خاصی نیست ایا بنده رو به داخل شعبه بدوی دیوان را هم میدن تا کارم رو پیگیری کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتقدیم دادخواست و تعیین وقت میتوان انجام داد ولی شما از شعب شهرستان محل سکونت خود هم می توان پیگیری کرد

میتوانید از شعبات استانی دیوان عدالت اقدام نماییدیا میتوانید بصورت غیر حضوری و از طریق سایت اقدام به ثبت دادخواستهای بدوی و تجدیدنظر در این مرجع از طریق اینترنت نمایید

با سلام
اولا اگر در استان تهران زندگی نمیکنید و در استان دیگری هستید میتوانید از شعبات استانی دیوان عدالت اقدام نمایید
دوما میتوانید بصورت غیر حضوری و از طریق سایت اقدام به ثبت دادخواستهای بدوی و تجدیدنظر در این مرجع از طریق اینترنت و بدون حضور فیزیکی برای شکات و دستگاههای اجرایی طرف شکایت امکان‌پذیر میباشد.

به مهر بسته به کار شما باید به این سوال پاسخ داد
اگر دادخواست ثبت شده دارید می توانید به ثنای خود مراحعه و پیگیری نمایید اما اگر به هر دلیل می بایست از دفتر شعبه حضوری پیگری کنید می توانید بدون وقت قبلی بیایید و فقط دفتر شعب پاسخگو هستن و قاضی دیوان بسختی مراجعه کننده می پذیرد
در غیر اینصورت ابتدا می بایست دادخواست ثبت نمایید

سلام
ابتدا باید دادخواست تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید برای دیوان که وقت رسیدگی ابلاغ میشود سپس حضور پیدا نمایید