آیا در صورت شکایت میتوانم درخواست طلاق دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۵ #64484954

خانم بنده عکس بدن نما بدون صورت در اینستاگرام بدون رضایت بنده منتشر کرده.
آیا مصداق خیانت است؟
در صورت شکایت می تونم حکم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زوج هر زمانی که تمایل نماید میتواند همسر خود را طلاق دهد منوط به اینکه حق و حقوق مالی او را بپردازد و همچنین حتی روابط نامشروع نیز مانع از دریافت مهریه نمی‌شود اما در خصوص انتشار تصاویر مستهجن از خود میتوانید ار ایشان شکایت نماید اما با توجه به اینکه تصویر چهره ایشان مشخص نمییاشد باید ادله دیگری ارائه دهید تا ثابت شود تصویر ایشان است مانند ایتکه این عکس در صفحه ای که به ایشان متعلق است منتشر شده باشد.

حق طلاق با مرد است و برای طلاق نیاز به دلیل ندارید

سلام بر‌اساس ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، محتویات مستهجن را منتشر و توزیع کند، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

در واقع بر اساس این ماده قانونی، هیچ‌کس نمی‌تواند عکس مستهجنی از خود یا دیگران ولو این‌که ایرانی نباشند، منتشر کند و اگر چنین کاری انجام دهد، مجازات خواهد شد. شما با استناد به این ماده از طریق پلیس فتا می توانید جرم همسرتان را ثابت کنید به طور کلی حق طلاق با مرد است و هر زمان که بخواهد میتواند با مراجعه به دادگاه دادخواست طلاق بدهد.

سلام حق طلاق با مرد است و در هر شرایطی با پرداخت حقوق مالی زن می تواند اورا طلاق دهد .

سلام
بر طبق قانون حق طلاق با مرد است و اگر مردی دادخواست طلاق تقدیم دادگاه کند در نهایت رای (گواهی عدم امکان سازش) صادر خواهد شد
ولی ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زوجه ناشی از ازدواج می باشد که در رای دادگاه منعکس می گردد.
باید توجه کرد که صرف اتهام زنی یا داشتن عکس و پرینت راهگشا و موثر نیست و خیانت نیست

مردبرای طلاق نیازبه دلیل ندارد

طلاق زن به دست مرد می باشد و شما می توانید زن را طلاق دهید؛حال عکس انداخته باشد یا نیانداخته باشد.