در مرحله اول بدون احضار جلب صادر میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۸ #64262271

برادرم پس از تسویه حساب با شریکش از ایشان دست نوشته و دو تا شاهد دارند که موقع تسویه قرار شده که چکهای دست مردم را شریکش پاس کنه ولی نکرده چون چکهای مورد استفاده برای پدرم هست دارنده چک را برگشت زده و کیفری از دست پدرم شکایت کرده ما چطوری میتونیم حقمون رو ثابت کنیم و ایا در مرحله اول بدون احضار جلب میده قاضی؟ یا نه چه جوریاس واقعا نگرانیم که باید از دست شریک برادرم نیز شکایت کنیم؟ ممنونم از پاسخ هاتون

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، با معرفی ضامن یا تودیع وثیقه ، بازداشت منتفی شده و میتونید از حق خود دفاع کنید

باید وجه چک را بپردازد ولی میتواند دعوای مطالبه وجه مطرج کند

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اولا پدرتان بلحاظ صدور چکهای فوق الذکر، ملزم به کارسازی وجه چکها بوده و نهایتا به پرداخت وجه چکها محکوم خواهد شد..
و در جلسه اول و یا بدون ابلاغ و یا احضار.. ابدا هیچ بازداشتی در انتظارش نمی باشد..
فاما در خصوص موضوع دوم.. پدرنان می تواند به استناد دست نوشته و شهادت شهود بر علیه شریکش طرح دعوی نماید..
موفق باشید..

سلام
چک دارای وصف تجریدی است. بدین معنا که روابط بین صادرکننده چک و نفرات قبل، تاثیری بر حقوق دارنده فعلی چک ندارد. بنابراین پدرتان محکوم به پرداخت وجه چک شده و با استناد به نوشته عادی که فرمودید، می توانند علیه شریک خود اقامه دعوی نمایند. در مورد سؤال دوم، افراد بدون احضار جلب نخواهند شد.

پدرتان صادر کننده ی چک است بنابراین خودش ملزم به پرداخت وجه چک می باشد
و اما درخصوص شریک برادرتان با استناد به مدارک و شهادت شهود میتوانید اقامه ی دعوی کنید

سلام
وقت بخیر
پدر شما محکوم به پرداخت وجه چک خواهد شد. اما با توجه به سندی که فی مابین تنظیم شده است، پدر می توانند پرونده مطالبه وجه مطرح نمایند.

پدر شما باید وجه چکها را کارسازی کند وبا استناد به شهادت شهود و مکتوبه بین خود اقامه دعوی نمایید