آیا میشه نیمی از بدهی خودم رو به حساب دادگاه بریزم تا حکم جلبم باطل بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۰ #64237098

سلام
دادگاه بنده رو ۷۰ میلیون محکوم کرده و طرف حکم جلب منو گرفته، آیا میشه نیمی از مبلغ رو واریز کنم تا دادگاه حکم جلبم رو باطل کنه و جلوی دیرکرد خوردن رو بگیره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بصلاحتونه دادخواست اعسار بدین تا نیمی از مبلغ را واریز کنید ولی با نظر قاضی اجرای احکام می توانید مهلت بگیرید
البته توسط شخص ثالث به قاضی مراجعه کنید

با سلام دوست عزیز شما دادخواست اعسار در دفتر تدمات قضایی ثبت کنید .پرداخت نیمی از وجه مشکل شما را خل نمی‌کند.

چنانچه توانایی پرداخت کل مبلغ بدهی را ندارید و در صورت عدم گذشت محکوم له از جلب،درخواست اعسار از پرداخت مبلغ بدهی دهید تا بررسی لازم در این زمینه صورت گیرد...تادیه نیمی از بدهی در جهت رفع جلب کافی نیست

درود
بهتر است دادخواست اعسار بدهید با پرداخت نیمی جلب برداشته نمی شود.

با سلام .دادگاه یا با پرداخت مبلغ مزبور از جلب خوداری میکند .یا با طرح دادخواست اعسار به موقع یا خارج ازموعود مقرر قانونی با تعیین وثیقه وبعداز رای قطعی مبنی بر پذیرش اعسار .یا با گذشت محکوم له .

درود بر شما، میزان مندرج در حکم بایستی پرداخت شود، در غیراینصورت فقط شاکی بایستی از جلب منصرف گردد.