جابجایی ارز بدون حضور فرد از بانک ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۶ #64133054

با سلام
همسر من ادعا میکنن در بانک زراعت ترکیه حساب دارن و میخوان از طریق وکیلی در ترکیه مقدار زیادی ارز به ایران توسط یک صرافی جابجا کنن و ایشون تا بحال به ترکیه نرفتن ایا این ادعا درست میتونه باشه؟؟؟ ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بانک زراعت یکی از بزرگترین بانک های دولتی ترکیه به حساب می آید که در سراسر کشور ترکیه بالغ بر ۱۰۰۰ شعبه دارد. دفتر اصلی بانک زراعت در استانبول و در محله بشیکتاش واقع شده است. این بانک در تمام زمینه ها از جمله بانکداری خصوصی و سرمایه گذاری و … فعالیت عمده ای دارد. شما می توانید از بانک زراعت در ترکیه درخواست ویزا کارت ترکیه و یا مستر کارت ترکیه نمایید.
با در دست داشتن این کارت ها در همه جای دنیا به راحتی از فروشگاهای آنلاین خرید کنید، از دستگاه های خودپرداز پول دریافت کنید و یا به راحتی پول جابه جا نمایید. همچنین از خدمات موبایل بانک زراعت بانک و اینترنت بانک بانک زراعت برای انجام کلیه امور بانکی استفاده نمایید. یعنی شما به راحتی می توانید تمام کارهای خود اعم از مالیاتی، پرداخت جریمه، پرداخت شارژ و قبوض و … را انجام دهید. البته در نظر داشته باشید که کارت های اعتباری زراعت بانک در سه نوع کلاسیک گلد و پلاتینیوم صادر شده و در اختیار مشتریان قرار داده می شود .

افتتاح حساب در این بانک‌ها از طریق اعطای وکالت به صورت غیر حضوری ممکن می باشد اما قوانین جا به جایی ارز با محدودیت ها و قوانین خاص و سختگیرانه ای قابل اجرا است.

سلام
افتتاح حساب در این بانک‌ها به صورت غیر حضوری ممکن می باشد
طبق قوانین جابه جایی ارز محدودیتها و قوانین خاصی اجرا می شود بسیار سختگیرانه

افتتاح حساب از طریق اعطای وکالت میسر است ولی با توضیحات شما احتمال صحت ادعای همسرتان بسیار ضعیف و بعید است .

پاسخ این سوال دارای ابهام است نمیتوان گفت که آیا ادعای ایشان مبنی به داشتن حساب ارزی در کشور ترکیه درست است یانه چرا که باید قوانین افتتاح حساب کشور ترکیه در این مطلب را بدنیم و اینکه آیا میشه در صورت وکالت دادن به شخصی از خارج از کشور مثل ترکیه بتواند اقدام به حساب ارزی نمایید