با توجه به گزارش واصله، از آمار کسر و اعاده گردید" چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۵۱۶ #64116430

با سلام
مدتی قبلی شخصی شکایتی دروغین در دادسرا مطرح کرد که بازپرس از روی همان شکوائیه شاکی بدون تحقیق منع تعقیب و منع موقوفی تعقیب صادر کرد. شاکی اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارسال گردید. برای شاکی دادنامه صادر شد ولی برای ما صادر نگردید. در سامانه نوشته بود که پرونده مختومه است و همچنین نوشته بود "نسبت به اتهام ... با توجه به گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید". این جمله یعنی چه؟ آیا اعتراض شاکی رد شده یا قبول شده است؟ خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
از آنجایی که قرار منع تعقیب به متهم پرونده ابلاغ نمی گردد..
لذا پرونده با همان قرار منع تعقیب مختومه گزدیده است..
موفق باشید..

سلام
اصولا قرار منع تعقیب به متهم ابلاغ نمیشود با توجه به متنی که ارسال شده برایتان پرونده مختومه شده