میتونه مجدد منو تهدید کنه و شکایت کند یا هیج اقدامی نمیتونه بکنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۵ #64089651

با سلام -- مردی هست بعد از ۲۰سال به خاطر تهمت های خانمم مبنی بر رابطه داشتن با هم جنس -- و اینکه شات تلگرام و پیامک داره - باعث شد جدا بشیم البته من بخاطر فرزندانم تمام حق و حقوقاتشو دادم - مهریه و حضانت فرزند کوچکتر و جهزیه و نفقه فرزندم -- سوالم از حضرات عالی اینه ایا بازم میتونه مجدد منو تهدید کنه و اینکه ازم شکایت میکنه یا بخاطر اینکه با هم نسبتی نداریم -- هیج اقدامی نمیتونه بکنه؟ ممنون از راهنمایی

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ذینفع نیستید که شکایتی از شما پذیرفته نمی شود

با سلام و ادب
باید برای ادعای جدید مستندات داشته باشد.شما که تمامی حق و حقوق ایشون رو دادین.

سلام
دلیل موجهی برای شکایت وجود ندارد

خیر با توجه عدم ذینفع بودن ایشان در صورت شکایت ، شکایت وی رد خواهد شد

با درود به لحاظ ذی نفع نبودن دیگر امکان شکایت نیست.

دلیلی محکمه پسند بدای شکایت از شما وجود ندارد

شاکی برای طرح شکایت باید دارای سمت باشد والا شکایتش پذیرفته نمیشود .