میتونه دادگاه شکایت کنه که از ایشون آزمایش بگیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #64083330

سلام خاله من بعد از ۲۰ سال یادش افتاده یک پسر داشته که خیلی وقت پیش گم شده بعد از مدتی یه اقای از ایشون سواستفاده میکنه کلی پول و چک و سفته از ایشوح میگیره و میبره الان میتونه دادگاه شکایت کنه که از ایشون ازمایش DNA بگیرن ممنون از همگی دوستان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست اثبات نسب بدهند.

اگر ادله کافی دارند می توانند علیه شحص مزبوور شکایت کنند

سلام
ایشان اگر دلایل قوی دارند می توانند دادخواست اثبات نسب بدهند.