آیا این انصاف و عدالت الهی است که هیات تشخیص اضافه کاری بنده رو در دادنامه محاسبه نکرده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #64022020

سلام.
بنده با کارفرما قرارداد یکساله کتبی موقتی منعقد کرده بودیم. ساعت کاری که در قرارداد کتبی نوشته بودیم ۸ صبح لغایت ۱۶ عصر بود. بنده در هیات تشخیص اداره کار به استناد قرارداد یکساله و دستمزد روزانه اذعان کردم که طبق قانون کار ساعت کاری کارگران و کارمندان روزانه ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه میباشد و بنده با احتساب بدون ناهار و نماز و صبحانه روزانه ۸ ساعت کار کردم که روزانه ۴۰ دقیقه اضافه کاری کار کردم. علاوه بر ان نیز طبق قانون کار روزهای پنجشنبه ساعت کاری ۴ ساعت میباشد که بنده ۸ ساعت کار کردم یعنی ۴ ساعت هر هفته پنجشنبه ها اضافه کاری کار کردم. اما هیات تشخیص در عین ناباوری در دادنامه ( رای ) اضافه کاری بنده رو لحاظ نکرده. ایا هیات تشخیص بنده رو با این کارهاش مورد تمسخر قرار نداده؟ ایا این انصاف و عدالت الهی است؟ این مغایر با انصاف و عدالت الهی است. ایا خوردن حق و حقوق بشر عین اب خوردن میباشد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اعتراض کنید تا بره هیات حل اختلاف