باید در اون تاریخ اعلام شده شاهد ببرم همراه خودم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۹ #63958024

با سلام
من درخواست اذن ازدواج رو با توجه به دلایل غیر منطقی پدرم ثبت کردم و دادگاه تاریخ مراجعه را ارسال نموده
سوال من این است که در برگه دادخواست در قسمت دلایل و منظمات نوشته شده شهادت شهود این یعنی من باید در اون تاریخ اعلام شده شاهد ببرم همره خودم؟!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر
اگر در متن ابلاغیه دادگاه نوشته باشد همراه شهود در شعبه حاضر شوید اون وقت حضور شهود الزامیه

درصورتیکه در ابلاغیه شهادت یا استماع شهادت شهود قید شده باشد بایستی شهود را بهمراه خود به دادگاه در وقت مقرر ببرید درغیر اینصورت خیر

دادگاه دربرگ ابلاغیه فقط وقت جلسه رسیدگی را به شما ابلاغ کرده .لذا اگر درمتن ابلاغیه ذکر نشده که شهود خود را بیاورید. بردن شهود بی فایده است .

باسلام
چنانچه در ابلاغیه شهادت یا استماع شهادت شهود قید شده باشد بایستی شهود را بهمراه خود به دادگاه در وقت مقرر ببرید

با سلام
بهتر است اگر برایتان ممکن است شهود را همراه خود ببرید

با سلام اگه جلسه اول باشه نیازی نیست واگه دادگاه بخاد اظهارات شهود رو بگیره قانونا باید قرار صادر بشه حالا شما احتیاطا شهود رو با خودتون ببرید