آیا موافقت‌نامه پدر کفایت میکند یا پدر باید در سفارت حاضر شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #63907541

با سلام، اگر مادری بخواهد فرزند ۴ ساله را از کشور خارج کند، آیا موافقت‌نامه پدر کفایت میکند یا پدر باید در سفارت حاضر شده و موافقت خود را اعلام نماید؟
و اگر موافقت‌نامه کافی باشد چه مواردی باید در آن ذکر شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. برای صدور گذرنامه جهت بانوان دارای همسر ایرانی و یا فرزندان زیر ۱۸ سال نیاز به اجازه کتبی همسر و یا پدر می باشد. در مواقعی که به هنگام صدور گذرنامه همسر یا پدر حضور ندارند رضایت نامه از طریق مرکز با مراجعه زوج به بخش مقیمین و ارائه مدارک لازم همچنین تکمیل و امضاء فرم رضایتنامه صدور و اخذ گذرنامه؛ صدور اجازه خروج از کشور برای " یکبار - دوبار - خروج مکرر" و همچنین تغییر محل اقامت برای همسر و فرزندان به محلی که درخواست گذرنامه ارائه می شود ارسال خواهد . اگر پدر یا همسر حضور دارند، مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی که متن رضایتنامه در دفاتر اسناد رسمی به عنوان متن مشخص رضایتنامه، موجود می باشد. نکته ی مهم این است که نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی و شماره پاسپورت رضایت دهنده و رضایت گیرنده و تمام اشخاصی که در متن از آن ها نام برده شده است الزامی است. به دلیل اهمیت بالا مجددا لازم به ذکر است که شماره پاسپورت افراد باید در متن رضایتنامه مرقوم گردد.