درصورت ورشکستگی چطوری میتوانیم بدهی را قسط بندی کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #63889511

سلام چند سال پیش همسرم ۱۰۰ میلیون سنگ از کارخونه داری خریداری و درقبال آن سفته ۱۲۰ تومانی داده همسرم سنگ فروشی داره ولی به علت خرابی بازار ورشکست شد و نتوانست بدهیشو بپردازه صاحب کارخانه هم شکایت کرد همسرم چندین بار اعسار زد که بتوانه وقت بخره تا بتونه بدهیشو بده اما به علت بیماری کرونا طی دو مرحله که دادگاه شاهد میخواست شاهداش نرفتن و قاضی رای قطعی اعسار داد و مبلغ ۵۵۰۰تومان باید همسرم به دادگاه بپردازه به غیر مبلغ ۵۰ تومن پول پیش خونه هیچ سرمایه ای همسرم نداره الان سنگ فروشی داره ولی سنگی نداره و بیشتر دلالی میکنه خواهش میکنم راهنمائیم کنید که چیکار کنیم که این مبلغ اعسارو ندیم و بدهی همسرم قسط بندی بشه خیلی ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر شما تاجر بوده اید و حال ورشکسته شده اید لذا شما شخص حقوقی محسوب شده و نمیتوانید اعسار دهید
شخص حقیقی میتواند دادخواست اعسار ارایه نماید
در ورشکستگی ، دادگاه ضمن صدور حکم ورشکستگی یا حداکثر ظرف ۵ روز پس از صدور حکم، یک نفر را به سمت «مدیریت تصفیه» تعیین می‌کند تا حساب‌های تاجر ورشکسته را تصفیه و دیون او را پرداخت کند. این فرد در قبال انجام وظایف قانونی، مستحق دریافت حق‌الزحمه‌ای است که از طرف دادگاه معین می‌شود.

سلام
ورشکته نمی تواند درخواست اعسار بدهد باید قرارداد ارفاقی تنظیم کند با طلبکاران خود