در سازمان بهزیستی حداقل ملاقات هر چند روز یک بار از لحاظ قانونی میتواند باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #63885881

با سلام
خواهری دارم که مددجوی سازمان بهزیستی است و در یکی از مراکز آسیب نگه داری میشود جدیدا سخت گیری هایی میکنند برای ملاقات و مرخصی از هفته ای یک مرتبه گفتند هر دو هفته یک ملاقات
و عنوان کردن چون دادگاه عنوان کرده فاقد سرپرست موثر این به معنای منع مرخصی و تحویل به خانواده می باشد
آیا ادعایشان درست است و قانونی؟
در سازمان های بهزیستی حداقل ملاقات هر چند روز یک بار از لحاظ قانونی میتواند باشد؟
قابل ذکر است ( از طریق دادگستری و اثبات صلاحیت اخلاقی و ... ) به مدت یک سال با بنده و مادرم زندگی میکردند اما به خاطر عدم سازش مادرم دوباره به سازمان بهزیستی منتقل شده
همچنین ایشان از همسر دوم پدرم میباشند که پدر و مادر متاسفانه هر دو اعتیاد دارند
ضمنا اگر از لحاظ مالی مشکلی برای بنده وجود نداشته باشد با توجه به این که مجرد هستن ( ۲۳ ) ساله و میتوانم حضانت بگیرم؟
و این خواهرم ( ناتنی ) وابستگی شدیدی به بنده دارد ( روحی و روانی ) و بالعکس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرپرستی فرزند علی الاصول با پدر و مادر هستش اگه به هر دلیلی انها صلاحیت نگهداری فرزند رو نداشته باشند دادستان اقدام به نصب قیم می کند که قیم هم باید شرایط قانونی را داشته باشد در خصوص ملاقات هم بایستی مقررات سازمان و حکم دادگاه در نظرگرفته شود

حضانت قایم است به پدر و مادر شخص و شما میتوانید در صورت اثبات ملاثت و شایستگی نزد دادستان بدون سپردن تضمین قیمومیت وی را درخواست نمایید.صدور حکم قیمومیت نگهداری و سرپرستی وی را برای شما مقدور میکند.