شکایت بابت قفل درب پارکینگ و ممانعت از ورود به حیاط مشاع

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۴۲ #63881201

با عرض سلام و خسته نباشید، بنده در یک ساختمان ۴ واحدی زندگی می‌کنم که دو واحد از آن‌ها به همراه دو پارکینگ سندی به نامم هست و به غیر این دو واحد واحد دیگری پارکینگ ندارد. چندین سال هست که من درب راه پله ورودی به پارکینگ رو قفل زدم برای امنیت ماشین‌ها، خود بنده هم مدیر ساختمان هستم. در این ساختمان عبور و مرور افراد به واحدها از درب ورودی جداگانه‌ای هست و نیاز به عبور از داخل پارکینگ را ندارد. چند وقتی هست مالک طبقه اول به بهانه اینکه می‌خواهم به حیاط پشتی رفت و آمد کنم (حیاط پشتی مشاع هست و برای دسترسی به آن باید از پارکینگ رفت و آمد کرد ولی چون خیلی کوچک هست و درخت و گل و گیاه دارد حتی قابل استفاده نیست)، تهدید می‌کند که من شکایت می‌کنم، در صورتی که هیچ کدام از ۳ واحد دیگر از حیاط استفاده نمی‌کنیم. به ایشان گفتیم که شما هم حق استفاده ندارید ولی قبول نمی‌کند، می‌خواستم بپرسم در این صورت حق عبور و مرور به حیاط را دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی همه ی مالکین در جز جز قسمت های مشاع سهیم هستند لذا امکان محدود کردن دیگران وجود ندارد

بله ایشان قطعا حق عبور از پارکینگ به قسمت مشاعی دارد. ضمن اینکه اگرچه پارکینگ متعلق به شماست ولی درب راه پله مشاعی است و قفل آن باید با اجازه همه مالکین باشد.

سلام اگر حالت اختصاصی ندارد بدلیل حق استفاده همه ساکنین و مالکین از مشاعات امکان ممانعت نیست

سلام
چنانچه حیاط جزء مشاعات ساختمان باشد همه واحد ها حق رفت و آمد و استفاده از آن را دارند .

با سلام
بله ایشان حق عبور و مرور به حیاط را دارد، به طور کلی نمی توان هیچ یک از ساکنین آپارتمان را از حق بهره برداری از مشاعات منع نمود.