صدای ضبط شده و اقرار در صدای ضبط شده قابل استناد است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۷۳ #63824159

آیا صدایی که در جمع ضبط شده و شوهر اقرار کرده که خونه و ماشین دارد آیا در امور مهریه ضبط صدا مدرک حساب میشود؟منظورم در امور حقوقی ضبط صدا برای قاضی مورد توجه هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدادلیل محسوب نمی شودصرفا به عنوان اماره به علم قاضی کمک می کندوبایدقرینه ای باشدکه آن صداراتقویت کندوالامنجربه صدورحکم محکومیت نمی شود.

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود

صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود

صدای ضبط شده صرفا به عنوان اماره برای قاضی قابل استفاده خواهد بود و دلیل محسوب نمی شود لذا به همراه صدای ضبط شده می توانید با استناد به شهادت شهود ادعای خود را به اثبات برسانید

سلام و درود، در نظر داشته باشید که امور مالی اصولا با استعلام از مراجع سه‌گانه بررسی می گردد، اما مدرک اخیر به می‌تواند به عنوان یک اماره ی قضایی در جهت علم دادرس مفید ‌باشد؛ آرزوی بهروزی.

درود
ضبط صدا بتنهایی دلیل محکمه پسندی نخواهد بود منتها در کنار سایر ادله جز امارات قضایی می باشد

با سلام
به عنوان دلیل مستقل قابل استناد نمی باشد اما می تواند تحت عنوان اماره قضایی که ذهن قاضی را به داشتن اموال دلالت دهد ، مورد استفاده قرار گیرد .