اظهارنامه تمکین فرستاد که من خونه گرفتم؛ دوباره میتونه درخواست تمکین بده و دادگاه تشکیل میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #63760323

با سلام
من حدودا دوساله جدا از نامزدم که عقد دائم هستیم زندگی میکنیم قرار بود اولش توافقی جدا شیم که اون بین راه زد زیرش حدودا ۵ ماه پیش من درخواست تمکین دادم که شوهرم گف من توان گرفتن خونه و اینارو ندارم محکوم شد بعد که فهمید قصدم جدی نبود دوباره خودش درخواست تمکین داد گف من خونه و اماده کردم که من گفتم اون دعوی طلاق توافقی و طرح کرد و درخواست فسخ نکاحم داده بود از قبل بخاطر مهریه ( من ام اس دارم ) که محکوم شد تو دادگاه شهرستان رای به نفع اون صادر شد ولی تجدید نظر رای و به نفع من صادر کرد الان بعد گذشت یک ماه بخاطر دادگاه نفقه اظهارنامه تمکین فرستاد که شما همسر منین و بخاطر ارامش خودمونو خانوادها برگرد و من خونه گرفتمو ازین داستانا میخاسم بدونم دوباره میتونه درخواست تمکین بده و دادگاه تشکیل میشه؟ جواب اظهارنامشو چی بدم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نیازی به نوشتن جوابیه اظهار نامه ندارید ومیتوانید به جهت رد شدن دادخواست تمکین زوج , اعلام آمادگی خود را برای تمکین اعلام و قید نمایید

با سلام
اولا بیماری ام اس جزو شروط فسخ نکاح نمیباشد
دوما نیازی به نوشتن حتمی جوابیه اظهار نامه نیست
سوما شما میتوانید به جهت رد شدن دادخواست تمکین زوج , اعلام آمادگی خود را برای تمکین اعلام و قید نمایید در صورت تعهد برای امنیت جانی و روحی شما و تهیه مسکن مناسب و مستقل و در شان شما ، آماده زندگی مشترک هستید