تضاد گزارش پلیس و رای دادگاه چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #63723656

اگر حکم دادگاه با گزارشی که پلیس رد کرده مغایرت داشته باشه چه کاری باید کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زمانی که شعبه رای خود را صادر کرد دیگر حق ورود به پرونده را ندارد لذا شما باید در مهلت قانونی مدارک و مستندات خود را به مرجع تجدید نظر بدهید

سلام
امکان اعتراض به این امر را دارید و باید لایحه اعتراضی مستدل و مستندی تنظیم نمایید

با سلام - باید در مهلت قانونی تجدید نظر خواهی کنید ومستندات لازم را ارائه دهید .

با سلام ووقت بخیر
باید از شعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید و یا بعدازصدوررای بدوی درمدت مقرر تجدید نظرخواهی کنید .