اگه زوجه طلاق نخواد زوج میتونه به زور طلاق بدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۸ #63644609

سلام یه سوال دارم من مادر شوهرم با ازدواج ما مخالف بود بعد از کلی بدبختی پارسال ازدواج کردیم بعد از دو ماه اینقدر پشت سر من حرف زد که شوهرم خانه را ترک کرد و رفت الان درخواست صدور عدم سازش داده و من رازی به جدایی نیستم. اگه زوجه طلاق نخواد زوج میتونه به زور طلاق بده و مهریه رو اقساط بده یا نه باید زوجه رازی باشه و مهریه رو کامل باید بده چون خودش درخواست طلاق داده زوج

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با زوج است و هر زمان می تواند با پرداخت حقوق زن ، زوجه را طلاق دهد

سلام
حق طلاق با مرد است به این معنا که زوج برای طلاق دادن همسر خود نیازمند دلیل نمی باشد، ولی شما حقوق قانونی خودتون رو مطالبه کنید(مهریه،نفقه و در صورت دارا بودن شرایط تنصیف اموال)

سلام مرد هر زمان میتواند زن را طلاق بدهد .حکم طلاق با پرداخت یکجای حق و حقوق صادر میگردد و زوج میتواند پس از صدور حکم تقاضای تقسیط حقوقات شرعی و قانونی بدهد با اثبات معسر بودن ایشان به نحو تقسیط پرداخت خواهد شد

بله برابرماده۱۱۳۳قانون مدنی می تواندبا پرداخت نقدی کلیه حق وحقوق قانونی طلاق دهد

رضایت زوجه تاثیری در طلاق از ناحیه زوج نخواهد داشت

زوج هر زمان ک اراده کند میتواند زوجه را طلاق دهد لیکن تمامی حق و حقوق زوجه از جمله پرداخت مهریه،نفقه و اجرت المثل و....توسط وی قابل مطالبه بوده و در صورت دادخواست طلاق از جانب مرد تمامی اموال زوج ک از زمان عقد بدست آمده مشمول قاعده تنصیف خواهد شد بدین صورت ک نصف اموال ب زوجه تعلق خواهد گرفت....در خصوص پرداخت مهریه با درخواست اعسار ازجانب زوج و پذیرش دادگاه تقسیط خواهد شد

درود
چون. حق طلاق با زوج است می تواند با پرداخت حق و حقوق مالی زوجه او را طلاق دهد.