تصادف و آسیب دیدگی شخص، امکان شکایت بعد از ترک صحنه

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۵ #63625721

با سلام، من یک تصادف کوچکی انجام دادم که پای یک نفر زیر ماشین موند، حالا به عمدی یا غیرعمدی بودنش کاری ندارم، بعد از اون اتفاق یکم جروبحث شد و با وساطت مردم تموم شد و من اون صحنه رو ترک کردم. الان امکانش هست طرف به خاطر آسیب دیدگی بعد از چند روز شکایت کنه یا امکانش نیست؟ در ضمن در اون محل دوربین هم هستش برای ثبت. الان می‌تونه شکایت بکنه یا باید اون دقیقه ثبت می‌کرد اون اتفاق رو؟ مشکلی برای من پیش نمیاد؟ اگر شکایت کنه اثری داره؟ چون من از کجا بدونم بعدا اون عمدا به خودش آسیبی نزده؟ ممنون میشم جواب بدین.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اسیب دیدگی فرد ناشی از تصادف رانندگی باشد ، شما مقصر هستید و با طرح شکایت و گواهی پزشکی قانونی شما مسئول پرداخت هستید که بالطبع بیمه گر می پردازد.

سلام قطعا اکر گواهی پزشکی قانونی و شاهد داشته باشد میتواند علیه شنا شکایت کند

سلام ایشان میتوانند شکایت کنند در صورت اثبات دیه به ایشان تعلق میگیرد اگر ماشین بیمه داشته باشد بیمه دیه را پرداخت میکند

با سلام،بله امکان شکایت دارد.دلایلش می تواند گواهی پزشکی قانونی و درخواست بازبینی دوربین و شهادت شهود باشد و البته از جانب شما قابل دفاع است.

سلام
بله گذشت زمان مانع از طرح دعوا و مطالبه دیه نیست و در صورت اثبات شما به دیه محکوم می شود که در محدوده تعهدات بیمه ( در صورت بیمه داشتن ) به عهده بیمه است .

سلام
بله امکان طرح شکایت هست.

باسلام طرح شکایت برای طرف مقابل محفوظ است مگر اینکه انصراف حاصل کرده باشد ضمن اینکه بدلیل وجود دوربین در محل و دستور مقام قضایی مبنی بر بازبینی حدوث حادثه دلیلی است برای اثبات شکایت.