چهار واحد پرداخت نکرده اند و اصلا پاسخگو نیستند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #63499937

ساختمان هشت واحدی هستیم که ساختمان قدیمی و موتور خانه بسیار پوسیده داریم که هر ماه یک قسمت سوراخ میشود و دوباره تعمیر. نیازی به نوسازی داریم که کلیه واحد ها بجز یک واحد موافقت خود را اعلام نموده اند ولی جهت پرداخت هزینه چهار واحد پرداخت انجام داده اند و چهار واحد پرداخت نکرده اند و اصلا پاسخگو نیستند . و تا هزینه اولیه جمع نشود نمیشود شروع به کار کرد . ممنون میشوم اگر بفرمائید چه باید کرد

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طی اظهارنامه ای ایشان را ملزم به پرداخت سهم هزینه نمایید و اگر نتیجه ای نداد میبایست در صورت اجبار به تعمیرات ، مبلغ کل را سایر ساکنین پرداخت و سپس بر علیه ساکنینی که پرداخت نکرده اند دادخواست مطالبه وجه ارایه نمایید

سلام ..
در خصوص واحدی که جهت تعمیر و نوسازی تاسیسات همکاری نمی کند باید عرض کنم که مورد سوال از هزینه های مشترک ساختمان است که همه مالکین باید در هزینه آن مشارکت داشته باشند و اگر مالک آپارتمانی سهم خود را نپردازد توسط مدیر ساختمان اظهارنامه ای ارسال می شود و در صورت عدم پرداخت ، مدیر ساختمان میتواند تا پرداخت هزینه های مربوطه از طرف مالک آپارتمان مستنکف ، واحد آپارتمان فوق را از منافع تاسیسات محروم‌نماید . و اگر باز هم نسبت به پرداخت آن اقدام ننماید از طریق اداره ی ثبت محل یا دادگاه صالح جهت دریافت هزینه های سهم ایشان اقدام نمایید .