آیا تجارت به محصولات مذکور جرمه و مجازات داره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۹ #63485252

سلام دوستان عزیز
اگر شخصی محصولات جنسی رو تولید کنه بخره، وارد کنه بفروشه، حمل و یا نگهداری بکنه آیا این عملش جرم انگاری شده و مجازات داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت نداشتن مجوز جرم است.

اگر دارای مجوز از مراکز معتبر نباشد بله جرم است.

سلام
سعی نمایید از محصولات شرکتی جهت فروش استفاده نمایید در غیر اینصورت جرم است

درود بر شما، خرید و فروش این محصولات اگر مجوز وزارت بهداشت نداشته باشند، جرم بوده و قابل پیگیری‌ست.

بله چنانچه محصولات مذکور دارای مجوز از مراکز معتبر نبوده و منافی عفت عمومی و امنیت اخلاقی جامعه باشند،تولید و فروش آن جرم بوده و مجازات دارد

با سلام
در صورتی که از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجوز نداشته باشید بله جرم محسوب می شود