روند اجرای احکام کیفری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #63431659

درود بر شما
در دادگاه تجدید نظر برای استفاده از داده مجعول ۳۰ ماه زندان قطعی واسم در نظر گرفته شده ، در این رابطه چند سوال از وکلای گرامی دارم
بنده استرس زیادی رو دارم تحمل میکنم و ممنون میشم دقیق پاسخ بدید
تشکر
۱-وقتی از اجرای احکام از من دعوت بشه ، همانجا روانه زندان می کنند یا نامه میدهند و میگن خودت رو تا فلان روز معرفی کن به زندان ؟
۲-با توجه به اینکه شاکی خصوصی ندارم ، چند درصد امکان داره بعد از ۱۰ ماه بتونم عفو مشروط بگیرم؟
۳-هر چند ماه میشه مرخصی گرفت ؟
۴-برای پابند الکترونیک می تونم از بدو ورود به زندان اقدام کنم ؟ و به چه صورت هست ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از ابلاغ اجرای احکام بایستی خود را به زندان معرفی نمایید در صورتی که شاکی خصوصی ندارید پس از گذراندن یک سوم از مجازات خود میتوانید خواهان آزادی مشروط شوید

سلام
با ابلاغ اجرای احکام خود را باید برای زندان معرفی کنید و مهلت در نظر گرفته نمی شود اگر شاکی خصوصی ندارید با رعایت شرایط دیگر پس از گذشت یک سوم می توانید تقاضای آزادی مشروط بدهید هر ماه تا ۵ روز امکان استفاده از مرخصی وجود دارد.