میتونن به جز کفن و دفن از شناسنامه من سوءاستفاده دیگه ای بکنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۴ #63425879

عرض ادب و احترام.
مادر بنده به تازگی فوت شدن و حدودا ده روز قبل از فوت ایشون یکی از برادرهام فوت کردن. یک خواهر و سه برادریم.برادرم میگن برای گرفتن کمک هزینه کفن و دفن از تامین اجتماعی باید شناسنامم رو براشون بفرستم با توجه به اینکه من تهرانم و اونا شمال و امکان رفتن ندارم ایا میتونن به جز کفن و دفن از شناسنامه من سو استفاده دیگه ای بکنن یا نه؟ممنون از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای جلوگیری از هر نوع سواستفاده‌ای، حضورا اقدام کنید بهتر است.

با سلام
شناسنامه شما بدون حضور خود شما در تقسیم سهم الارث یا انتقال اموال شما به غیر به دردی نخواهد خود و جای نگرانی نیست

باسلام اولا برای متوفی می بایست گواهی حصر وراثت اخذ گردد ثانیا در خصوص هرگونه پرداختی یا باید تمام ورثه حضور داشته باشند و یا اینکه ورثه به شخصی وکالت داده باشند

به هر حال امکان سو استفاده وجود دارد

سلام
بهتر ان است از ودیعه گذاشتن شناسنامه نزد سایر اشخاص جدا خودداری کنید.

شناسنامه سند هویتی شماست و امکان سواستفاده از آن بهرحال وجود دارد پیشنهاد میشود حضورا ب شهر مورد نظر مراجعه و برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده در روند انجام امور قرار بگیرید

از شناسنامه احتمال هر سو استفاده ای وجود دارد لذا بهتر است خودتان به صورت حضوری اقدام نمایید