من را یکی به عنوان نداشتن مجوز فیلمبرداری جریمه کردند و یکی هم برای گرانفروشی، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #63405747

سلام.
بنده در تاریخ ۲۰ فروردین به اسرار یکی از دوستانم صفر تا صد خدمات مجلس عروسی وی را گردن گرفتم. و به انوان معرف بهشون فیلمبردار معرفی کردم. ارکست و دی جی و استیج رقص. آتشبازی و تالار هنابندان و جایگاه عروس و میز و صندلیو قیره....را معرفی کردم به مبلغ ۱۰ میلیون تومان همه کارها به نفع احسنت انجام شد و ایشان نصف مبلغ را به انوان پیش پرداخت پرداخت کرد و بغیه آن را بعد از مراسم باید پردا خت میکرد هرچه به او زنگ زدم نیامد تا تسویه کنه و فیلمشو از فیلمبردار بگیره. بعدش از من در تعزیرات حکومتی شکایت کرد و به دروغ گفته که مبلغ ده میلیون را کامل پرداخت کردم. و ۱۰ میلیون را فقط برای فیلمبرداری داده است. در صورتی که من معرف بودم. واسته بین اون و فیلمبردار و من چندین کار دیگر به او اراعه دادم.ولی تعزیرات همه را نادیده گرفته فقط گیر داده به فیلمبرداری که من بی مجوز فیلمبرداری کردم.که اون هم فیلمبردارش کسی دیگری بود با مجوز رسمی....همه کارهای مرا نادیده گرفتن...من را یکی به عنوان نداشتن مجوز فیلمبرداری جریمه کردند و یکی هم برای گرانفروشی که ۱۰ میلیون فقط برای فیلمبرداری گرفتم جریمه بسیار سنگین کردند آیا راهی برای دفاع کردن دارم. هفته ها خواب و خراک ندارم برای دلسوزی که برای یک دوست کردم. پول که نگرفتم هیچ ۲۰ میلیون هم جریمه باید بدم. کمکم کنید جون مادرتون؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در دفاعیات خود میبایست فیلم بردار که بنا بر اظهارات خودتان دارای مجوز بوده را معرفی میکردی چنانچه رای قطعی صادر نشده و وقت تجدید نظر داری به رای اعتراض وبا معرفی گواهان و ارائه مجوز فیلم بردار تقاضای تجدیدنظر کن لازم به ذکر است رضایت شاکی نیز تاثیر در تخفیف جزای نقدی دارد