چه طور می توانم با این دختر به صورت رسمی ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۱ #63393513

بنده به مدت ۳ سال هست که با دختری (۲۴ ساله) آشنا شدم و قصد ازدواج داریم دختر ص در صد رضایت به ازدواج با بنده دارد و ما هم کفو هم هستیم و در ضمن دختر نه پدر دارد نه جد پدری در این میان برادران دختر با ازدواج ما مخالف هستند در حالی که ازدواج ما ربطی به آنها ندارد. حالا سوال بنده این هست که بنده چه طور می توانم با این دختر به صورت رسمی ازدواج کنم ( یعنی نمی خوام فراریش بدم) لطفا یک راهی رو برام معرفی کنید که قانونی باشد چون دوست ندارم دختر رو فراری بدم خیلی ممنون از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پس از فوت پدر و جد پدری میتوان از طریق ارائه مدارک فوت نسبت به ثبت ازدواج اقدام کرد و نیازی به رضایت برادرها نیست

برای نکاح با دختر باکره اذن پدر یا جد پدری لازم است و در صورت فوت آنها نیاز به اذن نیست.

با فوت پدر و پدر بزرگ موضوع اذن ولی برای ازدواج دختر منتفی بوده و میتوان با ارائه مدارک فوت پدر و پدربزرگ اقدام به عقد نمود .