به دلیل ضرب و شتم پرده گوشم پاره شد ولی پزشک قانونی تایید نکرد از چه طریقی باید ضرب و شتم خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #63381833

با سلام در درگیری با آقایی در محل شرکت پرده گوش چپ پاره شده و چون این اتفاق در ورودی محل کار بود شاهدانی دارم که ضرب و شتم را ندیده اند اما خونی شدن لاله گوش و سرخی گونه را از سیلی های ایشان دیده اند- پرونده ۱۱۰ تکمیل است و گواهی پزشک قانونی معرف این موضوع هست که پرده گوش به دلیل وارد آمدن جسم سخت لبه دار یک یا دو روز قبل دچار صدمه شده است . در دادگاه ضارب چون وکیل است ضرب و شتم را رد کرد و حتی عنوان کرد که بخاطر درج کلمه جسم سخت این صدمات مربوط به درگیری نیست و مربوط به روز حادثه نمی باشد و کلیه شاهدین را هم به دلیل همکار بودن ، همدست من و دروغگو خواندن . حال بفرمایید چگونه با این همه مدرک و گواهی پزشک قانونی میتوانم درستی ادعایم را ثابت کنم . ایشان به دلیل شغلشان اطلاعات به روز تری از قوانین دارن و دایم به دادگاه رفت و امد دارن - لطفا مرا راهنمایی نمایید تا حقی از بنده ضایع نگردد.در ضمن پس از ضرب و شتم از صورتم عکس گرفتم و حتی میتوانم افسر گشت ۱۱۰ را بعنوان شاهد به دادگاه ببرم این دو مورد آخر کمکی می کند بمن ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با استشهاد شهادت شهود و دلایل دیگر مانند فیلم دوربین مداربسته ادعایتان را اثبات نمایید .

سلام معمولا در ورودی ساختمان های عمومی دوربین مداربسته نصب است . اگر در آن جا هم وصل بوده از بازپرس تقاضا کنید تا فیلم روز حادثه بازبینی شود . مطابق قانون ، هر فردی که دارای شرایط شهادت باشد می تواند به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شود و اعتبار شهادت وی به نظر قاضی است و ادعای ذینفع بودن یا همدست یا دروغگو خواندن باید مستند باشد تا مورد پذیرش دادگاه قرا بگیرد . این که در گواهی پزشکی قانونی عنوان شده جسم سخت منظور سلاح سرد نیست . در مقابل پرده گوش که نازک است ، دست یا انگشت جسم سخت به حساب می آید .

سلام
اگر شهادت شهود را کذب می دانید می توانید جرح شهود را خواستار شوید و همچنین با استناد به نامه پزشکی قانونی و آوردن شاهد ادعای خویش راثابت کنید.