سند آپارتمان به صورت وکالت بلاعزل را میتوان به عنوان وثیقه ملکی در دادگاه استفاده کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #63316330

با سلام
در پی شکایت مدیرعامل از من به اتهام سرقت تعزیری ماه گذشته پرونده به شعبه باز پرسی ارجاع شده وای هنوز ابلاغی برای من صادر نشده آیا میتوانم پس از دریافت احضاریه سند آپارتمان را که وکالت بلا عزل به نام خودمه در صورت نیاز استفاده کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی وکیل چنین اختیاری ندارد.

با سلام - خیر در اینصورت فقط صاحب سند یا مالک میتواند وثیقه بگذارد و وکیل نمیتواند چنین کاری انجام دهد.

با سلام
اگر در وکالتنامه حدود اختیارات شما مبنی برگذاشتن رهن ووثیقه دین آپارتمان در مراجع ذیصلاح قید شده باشد قانونا مرجع قضایی باید ملک را بعنوان وثیقه از شما بپذیرد در غیر اینصورت خیر

سلام
فقط مالک و صاحب سند می تواند نسبت به وثیقه اقدام کند نه وکیل وی

وکالت دلیل مالکیت نیست . لذا فقط صاحب سند میتواند وثیقه ملکی را بگذارد

سلام.بایستی مالک سند اقدام کند و معمولا با وکالت نامه نمی پذیرند.