قرار کفالت صادر شده در دادسرا چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۹ #63276320

با سلام
اینجانب با دو نامه پزشکی قانونی بابت ضرب و جرح از همسرم شکایت کردم شاهد هم دارم اما هنوز ازم نخواستن شاهدم رو بیارم. چند روز پیش در اولین جلسه دادرسی هر دو حاضر شدیم و ایشون منکر همه چیز شدن و دادیار منو قسم دادن و من دست روی قران گذاشتم و قسم خوردم که نامه های پزشکی قانونی ام حاصل ضرب و جرح عمدی همسرم بوده در ادامه ایشون گفتن منم حاضرم قسم بخورم که نزدمش که دادیار موافقت نکردن با قسم خوردن ایشون و در نهایت قرار کفالت برای ایشون صادر کردن و گفتن تا ۱۲ ظهر وقت داری کسی رو معرفی کنی وگرنه نمیتونی بری و به من گفتن تو دیگه برو تا بهت اعلام کنیم مرحله ی بعد رو.
حالا میخوام بدونم برای چی قرار کفالت صادر شده ؟
آیا ایشون مجرم شناخته شده؟
و اینکه در دادگاه دوباره همه ی این مراحل تکرار میشه یا قاضی بنا به نظر دادیار رای صادر میکنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یگ قرار تامینی است تا شخصی با تعیین وجه الکفاله برای حاضر کردن متهم در دادسرا متعهد شود

قرار کفالت یک قرار تامین است برای حضور متهم و جلوگیری از فرار و تا زمان صدور حکم قطعی و پرداخت دیه ادامه دارد

با سلام
فردی که به‎عنوان متهم راهی دادسرا می‌شود ممکنه به جای آن‎که بازداشت بشه براش قرار تامین صادر کند
پس از تفهیم اتهام به منظور حضور به موقع متهم در تمام مراحل دادرسی قرار کفالت صادر می کند

احتمال زیاد ایشان محکوم میشود و قرار کفالت برای ضمانت حضور متهم در جلسات و پرداخت دیه است

با سلام اتهام چون متوجه ایشان بوده برای جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم برای ایشان قرا تامین صادر شده است. تا در مرحله دادگاه محکوم به پرداخت دیه گردند.

قرارکفالت صادرشده یعنی ازنظر دادیار شوهر شما راکتک زده

سلام
هرگاه جرمی اتفاق می‎افتد و فردی به‎عنوان متهم راهی دادسرا می‌شود مقام قضایی که حسب مورد ممکن است دادستان، دادیار، بازپرس یا قاضی دادگاه باشد،
می‌تواند برابر قانون و تا قبل از رسیدگی کامل به پرونده در برخی جرایم به جای آن‎که متهم را بازداشت یا زندانی کند
برای وی قرار تامین صادر کند
. در واقع این امر ضمانتی است که متهم هر وقت لازم بود در دادسرا یا دادگاه حاضر شود و دسترسی به وی ممکن باشد.

پس از تفهیم اتهام به منظور حضور به موقع متهم در تمام مراحل دادرسی قرار کفالت صادر می کند