چقدر طول میکشد تا حکم الزام به ملاقات فرزند اجرا شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۰۳۴ #63254954

اگر کودک دختر حاضر نباشد پدرش رو ببیند چه میشود؟
حکم ملاقات نوزاد شیرخوار چگونه است؟
مادر میتواند مانع از ملاقات فرزند شود؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
هیچ یک از والدین نمی تواند مانع ملاقات با فرزند شود لذا در صورت ممانعت می توانید طرح شکایت نمایید، مراتب عدم تمایل فرزند برای دیدار را گزارش نمایید ، میزان و مدت ملاقات با فرزند را با توجه به شرایط طفل دادگاه تعیین می کند.

سلام
اگر در خصوص ملاقات فرزندان بین والدین اختلاف حاصل شود تعیین زمان و مکان و مدت ملاقات با دادگاه است و مادر یا پدری که فرزند را نگهداری می کند حق ممانعت از ملاقات آن را ندارد چنانچه دختر به سن بلوغ رسیده می تواند از ملاقات خودداری کند.

سلاام
امکان ممانعت از ملاقات را ندارید و این کار جرم است
شرایط و نحوه ملاقات و مکان توسط دادگاه تعیین میشود
در خصوص عدم تمایل فرزند برای ملاقات با پدر مراتب را به دادگاه گزارش دهید

در صورتی که حکم ملاقات داشته باشند نمیتوان مانع از ملاقات شد و در صورت ممانعت از ملاقات فرد خاطی مجازات میشود . زمان و دفعات ملاقات را دادگاه تعیین میکند اگر بیم آسیب رسیدن به فرزند را دارید بایستی درخواست لغو حکم ملاقات بدهید و دلایل خود را به دادگاه برای عدم صدور حکم ملاقات بیان کنید .